Meester franchisenemer WORDEN

U WILT EEN STUDIO VOOR LICHAAMSTRAINING NAAR UW LAND OF REGIO HALEN?

U kunt master-franchisenemer worden en Body Training Studio in uw land of regio introduceren. Wij zullen u de instrumenten en de opleiding geven om dit te verwezenlijken.

VOOR WIE IS EEN BODY TRAINING STUDIO FRANCHISE?

We zijn vastbesloten om enkele gedeelde waarden gemeenschappelijk te hebben met onze toekomstige franchisehouders, dus selecteren we op enkele criteria.
De franchisenemer moet ondernemend zijn en gepassioneerd zijn door welzijn en sport. Daarnaast moet hij een teamspirit hebben en zich willen aansluiten bij een jong gepassioneerd netwerk.  Het is belangrijk om de ambitie te hebben om de marktleider te worden.
Elke Body Training Studio-franchisenemer is een ondernemer die zich professioneel ontfermt over een tevreden klantenkring in een eigen studio!

WAAROM INVESTEREN IN EMS?

De markt voor sportzalen in België en Europa is booming. Recente wetenschappelijke ontdekkingen hebben aangetoond dat elektrostimulatie positieve effecten kan hebben op sportprestaties. In deze context groeit de EMS-markt aanzienlijk.

Vandaag telt de Belgische markt voor EMS ongeveer 30 studio’s tegenover ongeveer 10 in 2016. Alleen Body Training Studio zorgt voor een persoonlijke begeleiding.

Tegen 2025 telt België ongeveer 250 studio’s die gewijd zijn aan EMS. U treedt dus niet alleen toe tot ons netwerk, maar ook tot een markt in volle groei.

WAAROM BODY TRAINING STUDIO?

Z

We krijgen in België en Europa erkenning dankzij onze ervaring en onze aanwezigheid op verschillende beurzen.

Z

Het model van Body Training Studio heeft weinig variabele kosten, dus volledige controle over het economisch model.

Z

De enige speler in België die werd goedgekeurd door de Internationale EMS Federatie, met het onmisbare DIN certificaat.

Z

Een know-how en unieke procedures die de voorbije 4 jaar bewezen zijn met 10 studio’s.

HOE HELPT BTS MET JOUW SUCCES?

Body Training Studio zorgt voor uitstekende begeleiding voor haar franchisenemers op verschillende vlakken:

Ligging

BTS biedt advies en ondersteuning bij de selectie van een commerciële locatie, doet een voorlopig marktonderzoek, inclusief concept en lay-out.

Begeleiding

We brengen u in contact met onze experts (boekhouder, bank, advocaat) en werven uw master coach aan samen met gecertifieerde coaches van onze Academy.

Opleiding

We delen onze kennis via onze academie, via een opleiding voor de manager en de coaches, alsook via continue bijscholing.

Managementtools

We stellen alle managementtools ter beschikking: kassasoftware, back-office, CRM tool, reservatietool.

z

Promotie

BTS ondersteunt uw communicatie
met online campagnes, straatmarketing, reportages en partnerships.

Leveranciers

Om de aankopen van de franchise te optimaliseren en te vergemakkelijken, hebben we verlaagde prijzen voor uw installatiewerken en consumptiegoederen.

KLAAR OM U BIJ ONS TE VOEGEN?

12 + 10 =