loader image

DE EMS VOOR UW BEDRIJF

Wij zijn marktleider in België op het gebied van elektromyo-stimulatie (EMS),

een innovatieve technologie die fysieke en mentale prestaties optimaliseert.

Dankzij onze expertise op dit gebied hebben we met succes samengewerkt met grote bedrijven.

De voordelen van
Body Training Studio

Sport heeft veel voordelen voor werknemers.

Ten eerste vermindert het stress en angst door de afgifte van endorfine in het lichaam te bevorderen.

Hierdoor kunnen werknemers zich rustiger en meer ontspannen voelen, wat hun productiviteit en algemeen welzijn kan verbeteren.

+ 0 %
van productiviteit.

Sporten verbetert de slaapkwaliteit, wat een positief effect kan hebben op de productiviteit en concentratie op het werk.

+ 0 %
van toepassingen
Het aanbieden van een sportlidmaatschap in uw salarispakket versterkt uw employer brand. Het beoefenen van een sport geeft het imago van een bedrijf waarin een goede plek is om te werken.
- 0 %
absenteïsme

Door regelmatig aan lichaamsbeweging te doen, kunnen werknemers ook hun algemene gezondheid verbeteren door hun immuunsysteem te versterken.

- 0 %
van ontslagnemingen

Door aan lichaamsbeweging te doen, kunnen werknemers meer het gevoel krijgen bij een groep te horen, wat hun motivatie en inzet op het werk kan verbeteren.

The Body Training Studio biedt

De afwezigheid van sport op het werk heeft vaak te maken met organisatorische problemen: gebrek aan belangstelling, gebrek aan tijd, financiële problemen, gebrek aan aangepaste infrastructuur. Body Training Studio biedt een antwoord op al deze problemen:

Onze officiële partners

miha II

Miha Bodytec

Miha bodytec is de toonaangevende premium fabrikant van EMS-trainingsapparatuur, die de hele lichaamstrainingsmethode voor een betere conditie en gezondheid perfectioneert en verspreidt.
De EMS-trainingsmarkt ontwikkelt zich dynamisch en biedt verschillende mogelijkheden voor implementatie: van persoonlijke training en diensten op maat in bestaande faciliteiten tot een puur EMS-studioaanbod.

miha II

Jama

Franchisenemer worden

Droomt u ervan een bedrijf te beginnen op het gebied van fitness? Ben je gepassioneerd door sport en wil je deze passie delen met je klanten?
Word franchisenemer van Body Training Studio, de marktleider in fitness in België!

Select Session Type: TRIAL SESSION