loader image

EMS Expert

Bespaar tijd!

Sessies van 20 minuten staan gelijk aan een training van 4 uur.

De 5 in 1 methode!

Prestaties

Krijg een echte boost in spierprestaties door je spieren te trainen om hun maximale kracht te bereiken.

Silhouet

Uw lichaam wordt gebeeldhouwd zodat u eindelijk de rondingen heeft waar u van droomt. Met een zeer positief effect op uw psyche vanaf de eerste sessies!

Gezondheid

Verbeter uw lichamelijke conditie! Onze methode helpt overgewicht tegen te gaan en omvat postoperatieve spierversterkende oefeningen.

Rugpijn

Geen rugklachten meer! De gelijktijdige contractie van agonistische en antagonistische spieren vergemakkelijkt de hercoördinatie van het houdingsevenwicht.

Bespaar tijd

Een sessie van 20 minuten staat gelijk aan 4 uur training

Werking van het EMS

Combinatie

Het product heeft de vorm van een aanpasbaar, gezond en ergonomisch pak. De sporter draagt dit pak met een elektronisch systeem

Gebruikersprofiel

De training is afgestemd op elk individu voor veilige en effectieve resultaten. De scherminterface is eenvoudig en past zich aan alle fysieke ontwikkelingsbehoeften aan.

Elektrische impuls

De apparatuur verspreidt voorgeprogrammeerde elektrische impulsen die specifieke spieren samentrekken en specifieke spiergroepen aanspreken, afhankelijk van het werkdoel.

Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Onze leden spreken voor zich, dus ontdek waarom Sebastian, Nina, Loredana en alle anderen bij Body Training Studio trainen.

5/5

Ik ga er nu al 6 maanden twee keer per week heen, het personeel is zeer attent en de resultaten zijn er naar. Makkelijk om een afspraak te maken en eventueel te veranderen

Loredana
5/5

Super efficiënte training voor zichtbare resultaten en vooral een grote tijdsbesparing. Mijn lichaam is dankzij elektrostimulatie.

Didi
5/5

Uitstekende trainingslocatie, uitstekende nieuwe trainingstechniek die snelheid en efficiëntie combineert. Geweldige coaching. Ik beveel de ervaring aan, vooral omdat de eerste training 100% gratis is.

Sebastien

Boek uw eerste gratis proefsessie!

Select Session Type: TRIAL SESSION