loader image

Praktische informatie

Beste klant,

We zijn erg blij om u als lid van Body Training Studio te hebben en we zijn verheugd om deel uit te maken van uw fitness reis!

We willen u ook herinneren aan enkele praktische informatie.

Reservatie App

Om sessies te boeken kunt u onze “Body Training Studio” app downloaden en gebruiken in de App Store of Google Play. Maak een account aan en boek!

Als u een UNLIMITED lidmaatschap heeft, boekt u 12 maanden of 6 maanden UNLIMITED EMS sessies (afhankelijk van de duur van uw lidmaatschap) in plaats van gewone EMS sessies.

Betaling

Indien een van uw maandelijkse betalingen per kredietkaart of domiciliëring mislukt, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Je kan het altijd zo snel mogelijk in de studio betalen via bancontact, cash of overschrijving op rekening : BE19 0019 4455 0512. Als uw kaart vervalt, geef dan zo snel mogelijk uw nieuw kaartnummer door.

FACTURATIE

Als u een factuur voor uw abonnement wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar accounting@bodytrainingstudio.be met uw bedrijfsgegevens (naam, BTW-nummer, adres). Wees specifiek over de titel van uw factuur.

opschorting van ABONNEMENT

Als u uw lidmaatschap wilt schorsen, stuur dan een e-mail naar suspensions@bodytrainingstudio.be met vermelding van de exacte data van de schorsing en de reden. Uw verzoek tot schorsing wordt in aanmerking genomen vanaf de datum waarop u de mail verstuurt, er wordt geen rekening gehouden met mondelinge of tekstuele verzoeken aan de coaches. Je hebt recht op 6 weken schorsing per jaar.

Voor een medische schorsing hebben we een medische verklaring van een arts nodig waarin staat dat je om die reden niet kunt sporten. Wij kunnen uw lidmaatschap om medische redenen maximaal 3 maanden schorsen, afhankelijk van de lengte van het certificaat.

Stuur het certificaat zo snel mogelijk nadat u op de hoogte bent gebracht van uw aandoening, wij accepteren geen certificaten met terugwerkende kracht.

uw contract opzeggen

Als u uw contract wilt beëindigen:

Op de geplande einddatum van uw abonnement: 6 of 12 maanden na de start van uw abonnement (afhankelijk van de duur van uw abonnement).

Stuur ten minste één maand voor de einddatum van uw abonnement een e-mail naar info@bodytrainingstudio.be (te vinden in uw aanmelding). Uw verzoek tot opzegging wordt in aanmerking genomen vanaf de datum waarop u de e-mail verzendt, mondelinge of tekstuele verzoeken aan de coaches worden niet in aanmerking genomen.

Vóór de geplande einddatum van uw abonnement: 6 of 12 maanden na het begin van uw abonnement (afhankelijk van de duur van uw abonnement).

Stuur een e-mail naar suspensions@bodytrainingstudio.be. Uw verzoek tot opzegging wordt in aanmerking genomen vanaf de datum van verzending van de e-mail, mondelinge of tekstuele verzoeken aan de coaches worden niet in aanmerking genomen. U zal (zoals bepaald in de algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden van Body Training Studio) 3 maanden schadevergoeding moeten betalen (1 maand die overeenkomt met de prijs van uw abonnement) + 75€ administratiekosten.

U vindt onze algemene voorwaarden hieronder:

Algemene gebruiksvoorwaarden

Bedankt om Body Training Studio te vertrouwen als uw fitness trainingspartner. Samen zullen we uw doelen bereiken!

Select Session Type: TRIAL SESSION