loader image

De voordelen van EMS voor uw bedrijf

Revolutionaire technologie voor bedrijven

In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van EMS voor zowel werknemers als werkgevers.

Transformeer en stimuleer je prestaties
EMS heeft snel aan populariteit gewonnen vanwege de vele voordelen. Met sessies die slechts 20 minuten duren, kunnen gebruikers profiteren van spierstimulatie die gelijk staat aan enkele uren traditionele training. EMS versterkt niet alleen de spieren, maar werkt ook als een effectieve vetverbrander, versnelt de stofwisseling en bevordert gewichtsverlies. Bovendien biedt deze technologie aanzienlijke voordelen op het gebied van sportprestaties, houdingscorrectie en figuurverbetering, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor een breed scala aan mensen die hun gezondheid en conditie willen verbeteren.

"HR Directeur van het Jaar 2021" heeft een op sport gebaseerd beleid in haar bedrijf geïmplementeerd

Laurence Vanhée, verkozen tot “HR Director of the Year 2021”, heeft een op sport gebaseerd welzijnsbeleid ingevoerd in haar bedrijf, en de resultaten zijn meer dan positief…

Productiviteit
0%

Hogere productiviteit dankzij gezonder personeel

EMS Athltes
0%

EMS-atleten hebben geen

Werknemers
0%

van de werknemers zou willen dat hun werkgever hen sportactiviteiten aanbiedt

Ziekteverzuim
0%

Verzuim terugdringen door bedrijfssport

De voordelen van EMS voor werknemers:

Voordelen voor de werkgever :

De productiviteit en het welzijn van werknemers optimaliseren:

Spierelektrostimulatie (EMS) heeft veel voordelen voor zowel werknemers als werkgevers op de werkplek. Door te investeren in welzijnsprogramma’s met EMS kunnen bedrijven de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van hun personeel verbeteren en tegelijkertijd hun reputatie en winstgevendheid vergroten. Het is een verstandige investering die kan bijdragen aan een gezondere, productievere en bevredigendere werkomgeving voor iedereen.

Samengevat creëert de combinatie van EMS-technologie, het sterke franchisemodel van Body Training Studio en de toewijding aan kernwaarden een unieke kans voor ambitieuze ondernemers. Door je aan te sluiten bij de BTS-familie investeer je niet alleen in een succesvol bedrijf, maar draag je ook bij aan een missie om gezondheid en welzijn te bevorderen door middel van innovatie en professionaliteit. Als je je potentieel in de fitness- en wellnesssector wilt maximaliseren, kan Body Training Studio de ideale partner zijn om je ambities waar te maken.

Wil je meer weten?

Select Session Type: TRIAL SESSION